Cellulite – Detox Behandling

Gør noget godt for dig selv RAB-godkendt behandler

Udrensende behandling

Lokal kropsbehandling, der har fokus på udrensning og reducering af cellulite.Cellulite – detox behandlingen opstrammer, udrenser og stimulerer blodcirkulationen. Det er en effektiv behandling til at minimere cellulite, øge elasticiteten, samt mindske væskeophobninger og ujævnheder i bindevævet.
Bindevævets opgave er bla. at holde på muskler, sener og organer og samtidig fungere som en slags “lager” for de affaldsstoffer, kroppen ikke kan udskille naturligt.
Ophobede affaldsstoffer kan give forskellige gener og belastninger i kroppen. Det medfører fx at huden bliver slap, ujævn, væskeophobet og kan føles decideret øm. Ophobede affaldsstoffer kan give muskulære og skeletære problemer.

I Cellulite – detox behandlingen bruges SARDs Cellulite oil therapy, der virker cellefornyende og opstrammende, sammen med Body-cupping. Der foretages en dybdegående bindevævsmassage, som frigiver ophobede affaldsstoffer i kroppen og giver synlige resultater.

Ved en Cellulite – Detox behandling, vejledes om kost og bevægelse, der understøtter og forstærker udrensning og genopbygning i kroppen.


Cellulite – Detox behandlingen varer ca. 70 min. og koster kr. 650,-